Képek és videók a június 17-ei Mosoly Napról.

Megérkezett a várva-várt vakáció!

Szerettük volna még emlékezetesebbé tenni a gyerekek számára a szünidő első napjait és felelevenítve a néhány évvel ezelőtti rendezvényünket, Mosoly-napot szerveztünk, június 17-én vasárnap délutánra.

Nagy izgalommal vártuk, mi szervezők is ezt a napot, mindenki kivette a részét az előkészületekből: kellékeket szereztünk be, vagdostunk, dalokat gyakoroltunk, technikát állítottunk össze, egyeztettünk, intézkedtünk, lufit fújtunk… Mindenkinek megvolt a maga feladata és nagyon jó volt látni és tudni azt, hogy mindenki  a helyén, jöhetnek a gyerekek.

És jöttek is! A kisebbek a szüleikkel, a nagyobbak a barátaik társaságában. Volt énektanítás, ugrálóvár (sokak kedvence), kézműveskedés, lufihajtogatás, fagyi és természetesen gondoltunk a lelki táplálékra is, így előadtunk  a jelenlévő gyerekekkel közösen egy jól ismert bibliai jelenetet. Noé története elevenedett meg a színpadon, ahogy a fiúk (Noé és fiai) a bárkát szögelték, és mikor elkészült jöhettek az állatok, szépen, szelíden, ahogy az a valóságban is megtörtént. Miután pedig Isten bezárta a bárka ajtaját, rámutatott a szivárványra, a szövetség jelképére, melyet a népével kötött. Hiszem, hogy a gyerekek lelkét is megérintette ez a kis történet, különösen a kiküldött galambot arattak osztatlan sikert. Jóllehet ezek a galambok  elrepültek, de a gyerekeink szívébe biztosan beleejtettek egy-egy magot..

Ősszel folytatást tervezünk, ha most is ott voltál, akkor azért, ha pedig lemaradtál, akkor azért gyere el legközelebb te is!

Loósné Ráczkevi Tímea


Képgaléria: